juni 26, 2022

Buffalo Zone

Real Buffalo Fanatics

Palmares

Kampioen van België: 2015

Beker van België: 1964, 1984 en 2010

Supercup: 2015

Topschutters:

  • Maurice Willems (1957)
  • Ronny Martens (1985)
  • Erwin Vandenbergh (1991)
  • Ole Martin Aarst (2000)

Meeste doelpunten voor K.A.A. Gent: Maurice Willems (185 stuks van 1952 – 1962)

Meeste wedstrijden voor K.A.A. Gent: Norbert Delmulle (373 van 1951 tot 1965)

Meeste interlands voor de Rode Duivels: Richard Orlans (21 caps van 1955 – 1958)

Gouden schoen: Roland Storme voor 1958 en Kevin Kums voor 2015

Doelman van het jaar: Frédéric Herpoel in 2004 en Matz Sels in 2016

Trainer van het jaar: René Vandereycken in 1991 en Hein Vanhaezebrouck in 2016

Profvoetballer: Mbark Boussoufa in 2006

Jeugdspeler van het jaar: Mbark Boussoufa in 2006

12de man-trofee: Mbark Boussoufa in 2006

Ebbenhouten schoen:

  • 2001 – Ahmed ‘Mido’ Hossam
  • 2006 – Mbark Boussoufa
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.